Pagina's

zaterdag 29 oktober 2011

Merry Christmas


Een kerstkaartje gemaakt met een Mo Manning digitale stempel en toevallig kan ik meedoen met de uitdaging van deze week, die over ''Any Holiday or Celebration'' gaat.
Volgende week hoop ik zoveel mogelijk kerstkaartjes te kunnen maken, mijn papier moet echt op, heb nog niks nieuws besteld (jullie geloven me zeker niet!!!LOL, maar het is echt waar!).
Een heel fijn weekend en bedankt weer voor het bezoek en de leuke reacties.

I've just made this Christmas card and I can join this week's challenge at Mo Manning: ''Any Holiday and Celebrations''.
Have a nice weekend and thank you again for stopping by and the nice comments.

woensdag 26 oktober 2011


Heel snel dit kaartje vanmorgen gemaakt, weer met een digi van Krista. Ik werd geïnspireerd door Sandra om de knoopjes op die manier te gebruiken.
Bedankt weer voor het bezoek en de leuke reacties.

Another sweet digital stamp, designed by Krista. I was inspired by Sandra to use the buttons on my card.
Thank you again for stopping by and the nice comments.


zondag 23 oktober 2011


Dit kaartje heb ik gemaakt voor het Quixotic Paperie Inspiratie blog en die gaat morgen vroeg op de post, want ik heb het gemaakt voor een lieve blogvriendin.


En ik ben blij, het is me gelukt om een andere dame (die waarschijnlijk geen flauw idee had hoe je een link naar een andere blog in je bericht moet plaatsen) zo ver te krijgen om toe te geven dat ze inspiratie op andere blogs heeft gevonden!!! Ik had enkele weken geleden een bericht op haar blog achtergelaten omdat ze mijn kaarten heeft nagemaakt, ze heeft dat VERWIJDERD (kinderachtig, vond ik!!!), toen heb ik opnieuw een bericht achtergelaten en haar gevraagd om mijn blog van haar lijst te verwijderen, ze heeft OPNIEUW mijn bericht verwijderd. MAAR ZE HEEFT MIJ NOOIT OM UITLEG GEVRAAGD OVER MIJN BERICHTEN! Wat mij betreft, als je niet vraagt ''wat bedoel je hiermee?'' en zomaar een bericht verwijdert, zodat niemand anders dat kan lezen, geef je gewoon toe dat de andere gelijk heeft. Ja, maar sindsdien vind je allerlei links op haar blog (neeeeeeeeeee, natuurlijk niet naar het mijne!!), mijn doel is dus bereijkt. Ik ben echt blij voor haar dat ze dat kan!. Ik hoop dat ze dit leest (ik weet eigenlijk zeker, want ze komt hier zo vaak ze kan), maar helaas voor haar kan ze dit bericht niet meer verwijderen.

Ik kan gewoon mensen niet begrijpen die links naar verschillende webwinkels in hun berichten plaatsen, maar niet naar een andere blogger waar ze inspiratie hebben gevonden. Ik heb een hekel aan zoiets en zal altijd reageren. Echt alleen maar uit respect. En mijn super lieve volgers die geduld hebben om mijn berichten te lezen weten dat ik zo ben: hoeveel van mijn berichten beginnen met ''geïnspireerd door...''? Ik weet dat jullie begrijpen wat ik bedoel.



dinsdag 18 oktober 2011

Don't cry...smile


Een kaartje gemaakt voor Stefanie, die al enkele dagen weet dat de lieve Sint en ook de Kerstman eigenlijk mama en papa zijn. Een vriendin van haar heeft bij ons dit weekend gelogeerd en haar per ongeluk verteld. Ja, dat moest een keertje ook gebeuren.
En toen kwamen al die vragen: hoe hebben we dat gedaan, en wie klopte altijd op het raam, en wanneer hebben we al die cadeautjes gekocht, en waar waren ze verstopt, en waar zijn de wortels dan gebleven en nog veel meer vragen, want ze herinnert zich heel erg veel. Ze is een beetje verdrietig geweest, maar ze heeft ook begrepen dat we onze leven lang Sinterklaas zullen vieren, en toen was alles weer goed. En zo'n moment in het leven van mijn dochter verdient een kaartje.