Pagina's

zaterdag 6 mei 2017

HB2U!


Spoorloos verdwenen was ik op blogs, helaas weinig tijd voor mijn hobby.
Dit kaartje heb ik voor mijn broertje gemaakt, die fantastisch gitaar kan spelen. Al bijna 40 jaar. Hij heeft jaren in een heavy-metal band gespeeld met nog 3 jongens, maar toen zijn ze afgestudeerd, gingen ze trouwen en hadden ze geen tijd meer voor hun hobby. Al bijna een jaar zijn ze weer begonnen en ik krijg regelmatig opnames van hen, want ik was hun grootste fan. Zo leuk! Mijn broertje heeft me ''geleerd'' om naar heavy-metal muziek te luisteren, daarom waarschijnlijk zet ik de radio uit als Adele zingt :) . Niks voor mij!
Ik was al lang op zoek naar een leuke snijmal van een gitaar en omdat ik altijd thuis over gitaren ''struikelde'', wist ik precies wat ik wilde; eindelijk deze mal van Robert Addams gevonden, hier besteld:  https://www.joannasheen.com/craft-supplies/cutting-dies/all-occasion-dies/all-occasion-pastimes-and-hobbies-dies/all-occasion-dies-196-electric-guitar/  en hij snijdt echt perfect en heeft de leukste details! Geen verzendkosten als je boven de 9,00 £ bestelt en ik had de mallen (want ik heb meer bestelt :) ) binnen 5 dagen binnen. Echt geweldig.
I've made this card for my brother, a heavy-metal guitar player. I love this Robert Addams decorative die, just the perfect size and details! You can order it here: https://www.joannasheen.com/craft-supplies/cutting-dies/all-occasion-dies/all-occasion-pastimes-and-hobbies-dies/all-occasion-dies-196-electric-guitar/ .
Thank you again for stopping by and the nice comments.

6 opmerkingen:

Cornelie zei

Wie heeft het niet druk? Komt vanzelf wel weer een rustigere periode, no hard feelings!
Je gitaar is echt gaaf zeg. Wat een mooi snijmal is dat! Erg mooi je kaart. Ook in je post hieronder met het tuintje. Heel mooi!

Joke de Wit zei

Ohh wat leuk is ie Alina,mooi hoor.Gr.joke

rian zei

wauwww , geweldige kaart hoor, en wat een gave snijmal (echt iets voor mijn zoon) al die kleine details erbij
groetjes rian

Chantal zei

Fijn dat je er weer bent. Een super stoere kaart.
Groetjes, Chantal S

Marjan Ghielen zei

Die is echt mooi geworden Alina, het was het wachten waard !!

Bernadet zei

Hihi had je al gemist Alina!
Je hebt een prachtige gitaarkaart gemaakt zeg! Supermooi