Pagina's

maandag 23 december 2013

Merry Christmas and a Happy New Year!Mijn laatste blogpost van dit jaar en ik wil jullie weer bedanken voor nog een super leuk jaar in het blogland. Ook bedankt voor de prachtige kerstkaarten die ik van jullie heb gekregen, ik zal er goed voor zorgen!!!!!

Ik heb voor het eerst in jaren geen kerstkaarten kunnen maken en ook voor het eerst in jaren heb ik geen enkele kerstkaart gestuurd. De laatste zes maanden heb ik veel te vaak naar het ziekenhuis moeten rijden, omdat het, helaas, minder ging met mijn gezondheid en had ik dus veel minder tijd, kracht en geduld voor andere dingen. Niet leuk allemaal, vooral als je veel moet meemaken zonder de mensen om je heen die echt van je houden, want mijn familie woont veel te ver om iets voor mij te kunnen betekenen. Ze hebben wel andere leuke dingen bedacht en gedaan om mij en mijn gezin te steunen en ik zal dit nooit vergeten. 

Lieve dames, alvast hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2014! Ik ''zie'' jullie volgend jaar!
Liefs,
Alina


Dear ladies, it's my last blog post of this year, that's why I'd like to wish all of you Merry Christmas and a Happy New Year, ''see'' you in 2014!
Hugs,
Alina

19 opmerkingen:

Magda zei

Alina, ook aan jou de allerbeste wensen en een gezellige Kerst. Hopelijk gaat het nu wat beter en inderdaad, mensen om je heen die van je houden zijn zo belangrijk als het wat minder goed gaat.
Ik wilde je ook bedanken voor je fijne reacties al die jaren. Je was de allereerste ooit en dat zal ik nooit vergeten!!
Liefs,
Magda

Trudy zei

Alina, Ik hoop dat het nu wat beter gaat met je,
de steun die je krijgt van de mensen die je dierbaar zijn is inderdaad zo belangrijk ook al is het op afstand het doet zo goed als ze met je meeleven.
Ik wil jou en je familie ook de allerbeste wensen overbrengen.
ook wil ik je ook bedanken voor de reactie's en voor de prachtige kaart die ik van je gehad hebt tijdens mijn ziekte.
Ik wens je het allerbeste toe Alina,
Lieve groetjes Trudy

marion zei

Lieve Alina, ik hoop dat 2014 een top jaar voor je wordt en dat je qua gezondheid alleen vooruit zal gaan. Ik wens je ook hele fijne dagen en ben aagje naar het moois wat je ons volgend jaar zult laten zien, knuf, Marion

cards2love zei

Alina, ik wens je een hele fijne, warme en gezellige kerst en alle goeds voor het nieuwe jaar!!
Ik weet wat het is om ver van je familie te wonen en hoe moeilijk het is dat ze er niet kunnen zijn als je dat zo hard nodig hebt, maar weet dat je in gedachten altijd bij hun bent! Geniet extra van elkaar deze dagen!
Jij ook heel erg bedankt voor je lieve blogberichtjes en vooral voor je inspiratie!
Liefs Mary

Ellen zei

Alina, voor jou en je gezin hele gezellige kerstdagen en natuurlijk alle goeds voor 2014! Hopelijk gaat het met je gezondheid een stuk beter in het nieuwe jaar.
Liefs, Ellen

Xandra van der Hoeven zei

Lieve Alina,
Wat vervelend dat het de laatste maanden niet lekker ging!
Ik wens jou en je gezin ook hele mooie kerstdagen toe, en ik hoop dat 2014 een mooi jaar mag worden voor jullie!
Liefs
Xandra

Marijke zei

Hoi Alina,

Ik wens jou en je gezin ook hele fijne feestdagen toe en een goed 2014. Hopelijk gaat het ook een stuk beter met je gezondheid in 2014. Tot in het nieuwe jaar.

Groetjes,
Marijke

Irene zei

Het was idd best stil op je blog Alina maar ik dacht dat je gewoon extra veel aandacht aan je dochtertje wilde besteden. Nu schrik ik dat het om gezondheidsredenen was en wil je heel graag hele knusse Kerst en voor 2014 heel veel gezondheid en geluk wensen. Ik hoop dat we weer snel van je schitterende creaties mogen genieten!!

Liefs, xx Irene

Marja Sch zei

Hallo Alina
Ik wems je in 2014 veel beterschap en gezondheid, maar ook de kracht om van de leuke dingen te kunnen genieten. Heel veel liefs Marja

Kjersti zei

Hi Alina! Thank you for all the inspiration and the nice comments you leave me, look forward to follow your work in 2014!
Merry Christmas and a Happy New Year!
Hugs Kjersti:)

Christina zei

Hele fijne feestdagen Alina!
Groeten Kristel

Stamping With Bibiana zei

Just adorable and so elegant!!!
Just popping by to say Merry Christmas! I wish you lots of peace, love and happiness in company of all your family!
Thinking on all my blog friends like YOU on this day! Yours Bibiana

Cornelie zei

Jij ook bedankt natuurlijk. Geniet van de feestdagen en ik hoop dat het nieuwe jaar je mooie creatieve dingen brengt, maar bovenal gezondheid!!

Liesbeth zei

Ik hoop dat 2014 je veel moois mag brengen Aline. Dan mogen wij vast weer vollop genieten van je mooie creaties.
Liefs Liesbeth

Thea zei

Hoi Alina,

Ik wens jou veel geluk, gezondheid en creativiteit voor 2014. Wat een prachtige kaarten maak jij, en ik ben vol bewondering over hoe hij je stempels inkleurt. Ik wilde dat ik dat zo kon met m'n potloodjes, pak al snel weer de markers. Maar oefening baat kunst.

Groetjes Thea

Ellen zei

Ik wens je een creatief 2014!

Mona Pendleton zei

Wishing you a Happy New Year Alina!

anita01 zei

Hallo mooie meid....

Ik schrok een beetje na het lezen van dit berichtje maar kom je de kracht sturen en veel liefde met gezondheid. Hoop dat 2014 een goed jaar gaat worden en dat je weer mooi's kan maken want mooi is het hoor!

Bedankt voor je lieve trouwe blogbezoekjes en...

Warme Groetjes,
Anita.

Wybrich zei

Lieve Alina,

Een late reactie, maar ik wil je een heel goed 2014 wensen!!

Gr Wybrich