Pagina's

zaterdag 28 juni 2014

XO and Congratulations


Voor mijn dochter dit papieren boterhamzakje gepimpt; ze is twee dagen op kamp geweest en ik was ontroostbaar :( . Niks voor mij, ik voelde me echt ziek! Ze heeft haar boterhammen in papieren zakjes meegenomen en die lagen nog op tafel en ik dacht ''zoiets heb ik nog nooit gebruikt''; ik wilde graag iets voor haar maken, ze is dol op hartjes en XO'jes en vrolijke kleurtjes, ik heb dus voor haar dit zakje gepimpt, met papier van Basic Grey, Die-namics, een We R Memory Keepers stans, tekststempel van Paper Smooches en letters van Eline.

Ik weet het niet, hoe overleef ik over enkele maanden als ze naar de middelbare school gaat en ik haar dagen lang zo weinig zie? Bestaat er een boek ''Hoe overleef ik?'' voor mama's? Hebben jullie tips voor mij, want ik kan alleen maar huilen! Echt niet leuk!
I have decorated this paper sandwich bag for my daughter, who was on a school trip for two days (veeeeeeeeeery long days for mama :( !!!!!). When she came back yesterday, she found it on her desk in her bedroom.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~En dit kaartje heb ik voor mijn beste vriendin gemaakt, die klaar is met nog een opleiding, welke ze afgelopen donderdag met succes heeft afgerond en we hebben dit meteen al gevierd. Ik heb het setje ''Graduation Accents'' van MFT gebruikt.
Dat was het voor vandaag, bedankt weer voor het bezoek en de leuke reacties en een fijn weekend!

P.S. Heel erg bedankt voor jullie kaartjes en felicitaties voor mijn verjaardag, ze betekenen heel veel voor mij!!!!!!

And I made this card for my best friend, who successfully completed her short term studies and we celebrated this together last Thursday. For this card I used MFT Die-namics Graduation Accents set and a Basic Grey paper pad.
Thank you again for stopping by and the nice comments, have a lovely weekend.18 opmerkingen:

Irene zei

OOOOOOOOOOH Alina, heb je het er zo moeilijk mee?? Ook wij hebben maar 1 meiske zoals je weet en toen ze naar de peuterspeelzaal ging ben ik huilend naar huis gefietst. Iedereen zei "heerlijk tijd voor jezelf" nou daar had ik dus zoo geen behoefte aan en heb alleen maar op de klok zitten kijken tot ik haar weer kon ophalen. Sylvia was trouwens direct aan het spelen, geen traantje gelaten en had een super morgen gehad. Nou dat was de eerste stap in het loslaten en er zijn er nog heeeel veeeel gevolgd. Aan "tijd voor mezelf" heb ik zo lang ze thuis woonde nooit behoefte gehad, genoot van elke fase in haar leven en zag er als een berg tegen op toen ze ging studeren en op kamers ging maar ook dat is uiteindelijk allemaal goed gegaan en ik heb nooit een leeg-nest-syndroom gehad. One step at a time .....je groeit er gewoon in mee Alina. Hoofdzaak dat zij een heel leuk kamp heeft gehad en vol verhalen thuis komt en dan kijk jij daar de volgende keer ook weer naar uit. Moeder zijn is iets heel aparts.......die navelstreng blijft maar als je kind happy is ben jij het ook zeg ik altijd maar. Je heerlijke hobby zal vast wel helpen bij de moeilijke momentjes en als je dan nog zoiets leuks als dit zakje kunt maken en die super kaart voor je geslaagde vriendin dan komt het allemaal wel goed!!

Liefs, xx Irene

Cornelie zei

Nou Irene heeft ervaring en is al een aantal stappen verder als wij zijn...Tim gaat straks naar groep 8, en ook ik kijk niet uit naar de volgende fase. Toch laat ik h'm steeds meer los, en geniet idd zoals Irene zegt van zijn genieten. Maar het zal lastig blijven denk ik!
Je creaties zijn weer super, en de kaart voor je vriendin vin dik werkelijk geweldig!
Succes met het loslaten, het gaat je vast lukken!!

Marja Sch zei

Hoi Alina wat een schitterende kaarten heb je gemaakt. Zulke heerlijke kleuren. Ja het loslaten van je dochter is niet makkelijl, maar als ze gezond zijn en het gaat goed met ze is dat het aller belangrijkste. Min dochter is ook veel verder weg dan me lief is, maar we skypen en whatsappen veel. Het gaat goed met haar ze heeft werk en doet leuke dingen. Wat kan een moeder nog meer wensen. Ze woont nu alweer ruim een jaar in Chili en in augustus gaan we weer drie weken naar haar toe en kan ik haar weer heerlijk knuffelen. Natuurlijk mis ik haar af en toe verschrikkelijk. Groetjes Marja

Miranda Staring zei

Ik denk dat iedere moeder je verhaal wel herkent Alina. Ik stond zelfs te snotteren als Rick en Anouk op schoolreis gingen. Woensdag is de laatste dag van Anouk op de basisschool, de musical. Denk dat ik ook dan wel even zal moeten slikken. Irene heeft het prachtig verwoord, kinderen opvoeden is ook leren loslaten, hoe moeilijk ook. Jouw kind boft maar met zo'n creatieve moeder, want het versierde broodzakje ziet er geweldig uit. De kaart voor je vriendin ook trouwens. Oh ja en het komt goed (wijze woorden van mijn moeder).

Joke de Wit zei

Komt allemaal goed Alina,je kaart en zakje zijn heel mooi geworden.groetjes Joke

marion zei

beide kaartjes zijn super superleuk, knuf, Marion

Astrid zei

Geweldig Alina, wat een prachtige kaarten.
Liefs Astrid

Linda van der Velden zei

Wat een vrolijke kaartjes! Leuk papier heb je gebruikt!

annemarie zei

geweldig wat je gemaakt hebt, ook de kaart is super. en ja loslaten is niet niks. zo af en toe even huilen helpt wel maar geniet van haar op alle momenten dat je samen bent die ga je steeds meer waarderen naar mate zij zich verder ontplooit en haar eigen weg gaat.succes hoor!!

groetjes Annemarie

rian zei

geweldige kaarten Alina, dit zal je dochter goed doen als ze weer thuis is.
en dan merk je dat zij het waarschijnlijk niet zo moeilijk heeft gehad als jij.
Maar ik herken ook veel in je verhaal, onze zoon gaat nu naar een beroepsopleiding na de vakantie ,en ik kan je vertellen, daar zie ik nog meer tegen op dan dat hij naar de middelbare ging.
Nu gaat hij naar de grote stad brrrrr. die van jou zal wel in een dorp blijven, (heb zelf nl ook bij meijel gewoond dus weet het, die dorpjes geven toch een veilig gevoel waarom.......... ik weet het niet
maar ook dit zullen we overleven.
en hun kijken en denken veeeeeeel anders dan wij.
suc6 met alles

groetjes rian

rian zei

oeps vergeten nog gefeliciteerd met je verjaardag.
groetjes rian

petra,s cards zei

genieten op de vroege morgen van je prachtige kaarten!!!!
wat een inspiratiebron ben jij!!!
xxx petra

Marijke zei

Ach Alina wat een herkenbaar verhaal voor vele moeders. Maar echt het went, steeds meer moet je ze loslaten, stap voor stap. De eerste week middelbare school zal wennen zijn maar ook dat went. En als alles goed gaat met je dochter zal ook jij daarvan genieten. Steeds groter zal de stap van loslaten worden, middelbare school, beroepsopleiding vaak in een andere stad, stage lopen in het buitenland. Op dit moment zit mijn zoon van 20 voor 5 maanden in Australië, voor een stage. De eerste weken had ik erg moeilijk, miste hem enorm. Maar het went, ik weet dat hij daar goed zit en het enorm naar zijn zin heeft. Zal wel blij zijn als hij eind augustus weer thuis is.................

Je opgepimpte boterham zakje voor je dochter is geweldig mooi!! En prachtig de kaart voor je vriendin.

Sterkte met alles,
Groetjes,
Marijke

Trudy zei

Je kaarten zijn weer prachtig Alina!!
Groetjes Trudy

Maria Loyen zei

Prachtig het zakje voor je dochter, heel origineel. De andere kaart is ook super mooi, prachtige kleuren Alina. Komt vast goed met je dochter. Het is inderdaad helemaal niet leuk maar kleine kinderen worden nu eenmaal groot. Het liefst wil je ze voor altijd bijhouden. Los laten is o zo moeilijk. Een troost je bent niet de enige. Groetjes Maria

Judith zei

Aah, ik zat vanochtend ook snikkend in de kerk. Onze jongste nam afscheid van de kindernevendienst, groep 8. Daar had ik het ook moeilijk mee... Ik herken het wel en hoop ook telkens met alle ontwikkelingen mee te kunnen groeien. Sterkte ook voor jou!!!

In ieder geval ben je een topper in mooie kaarten maken. Het gepimpte zakje en de felicitatie voor je vriendin zijn geweldig!!!

Dat jij jarig was heb ik gemist, alsnog gefeliciteerd!
Groetjes, Judith

Renate zei

Wauwie! Wat heb je dit weer gaaf gemaakt meid! Dikke proficiat nog voor je verjaardag.

-xies- Renate.

De hobby droom zei

Wat een schitterende creaties!! Enne het zal in het begin erg wennen zijn dat je dochter naar de middelbare school gaat... Maar het komt zeker te weten goed!

Lieve groetjes en Succes!