Pagina's

vrijdag 11 december 2015

Inspiration Friday


Deze week moesten we een kleuren combinatie gebruiken, en dit is mijn kaartje geworden: een tent kaart, hetzelfde modelletje als enkele dagen geleden.
Ik heb Christmas Molli (with sentiments) en veel La-La Land dies, ook uit verschillende Club Kits. 

Ik ben niet veel op blogs, sorry, het komt goed, maar mijn hele familie is kapot van verdriet, want de man van mijn halfzusje is afgelopen maandag overleden, na 10 dagen van onzekerheid, en hij was maar 35 jaar oud. Ik ben bezig met iets leuks voor mijn zusje, maar vooral voor hun dochtertje van 9, dat helemaal gek was op haar vader en nou moet ze hem, vlak voor de Kerst, missen. Echt hartverscheurend. Dus samen met mijn nichten en neven zijn we bezig met iets leuks en ik moet heel veel kaartjes maken, want dat kind is dol op mijn kaarten, ik wil dus proberen om haar een beetje af te leiden, dat ze iedere dag een envelopje openmaakt en dat ze iets leuks erin vindt, speciaal voor haar gemaakt.

Bedankt voor het bezoek en de leuke reacties.

10 opmerkingen:

Irene zei

Alina wat een verschrikkelijk bericht!! Natuurlijk heb je nu wel iets anders aan je hoofd dan bloggen en ik hoop dat al jouw prachtige kaarten het grote verdriet van je halfzusje en je nichtje een heel klein beetje kunnen verzachten. Wat een narigheid en dat ook nog zo net voor de feestdagen. Life ain't always fair and sometimes so hard en wat ben je dan machteloos als je ook nog eens ver weg woont!!!

Heel veel sterkte en liefs, xx Irene

Ankie vd Polder zei

Oh jakkie, om kippenvel van te krijgen. Wat ongelofelijk triest. Heel veel sterkte en hopelijk komt het toch goed met je kaartjes. Groeten, Ankie

Ellen zei

Och Alina, wat ontzettend verdrietig! Je kunt je niet voorstellen hoe het moet zijn om op 9-jarige leeftijd je vader te moeten verliezen! Echt afschuwelijk! Gecondoleerd en heel veel sterkte. En wat een mooi idee om voor je nichtje veel kaarten te gaan maken. Deze is ook weer prachtig!

sandra_w zei

Wat n verdrietig nieuws Alina! Gecondoleerd en wens jullie heel veel sterkte! Lief idee om voor je nichtje kaartjes te maken....

Bernadet zei

Jezus Alina, wat verschrikkelijk is dat zeg!
Vreselijk ook voor z'n dochter! Heel errug veel sterkte voor jullie allemaa!

Je kaartje is weer schitterend!
Lief trouwens dat je aan je nichtje denkt door heel veel kaartjes voor haar te maken!

Sharon zei

A beautifully designed card Alina and I love the adorable image and cute Christmas tree.
Enjoy the weekend.
Hugs Sharon.

Anke zei

Wat een verschrikkelijk bericht. Zo jong nog. Het leven is zo oneerlijk.
Veel sterkte!
Anke

Wybrich zei

Wat triest en verdrietig Alina! Sterkte!

cards2love zei

Ooohh Alina, wat een verschrikkelijk naar bericht! Ik kan mij voorstellen hoe kapot jullie er van zijn. En dan ben jij ook nog eens zo ver weg....wat moet jij je machteloos voelen! Een heel lief idee van jou om kaartjes voor je nichtje te maken.
Heel veel sterkte gewenst!!

Judith zei

Verschrikkelijk!
Heel veel sterkte!