Pagina's

vrijdag 4 maart 2016

Inspiration Friday'' Flags or Bunting'' deze week en ik heb weer een klein album gemaakt, voor mijn andere nichtje, dat haar vader heeft verloren. Dezelfde stempel gebruikt, ''Marci with Rose (with sentiments)'' en bijna dezelfde dies. Natuurlijk heeft mijn nichtje geen geduld gehad tot 8 maart, de dag waarop ze jarig is, om het envelopje open te maken :) , en wat ben ik blij dat ze het album mooi vindt!
Colour pencils:
Skin: Prisma Premier PC939, Derwent Coloursoft C130;
Hair: Prisma Premier PC1080, PC1081;
Hat, Rose and Shoes: Prisma Premier PC1019.


This week's theme was ''Flags or Bunting'', and I'd like to share another mini album, made for a niece. ''Marci with Rose (with sentiments)'' is just too pretty for words, once you used her on a project, you want to use her again and again. 

You can play along and join all the La La Land Crafts fun over on our Facebook Page, where you can post all your La-La Land creations and don't forget you can also find us over on Twitter.
Have a nice weekend and thank you again for stopping by and the lovely comments.

 
 

 

5 opmerkingen:

Irene zei

Dat Alessia niet wacht met post van haar tante Alina open maken daar kijk ik niet van op hoor en dat ze een vreugdedansje heeft gemaakt bij het zien van dit beeldige album zie ik zo voor me!
Sylvia is 6 maart jarig en heeft laten weten dat de envelop er is maar dat ze wacht tot zondag...........that's a first hihi!!

Fijn weekend Alina, xx Irene

Marjan Ghielen zei

Ook deze is weer zeer geslaagd, Alina.
Wat zal ze blij zijn, als ze albumpje ziet.

Bernadet zei

Oooow de binnenkant is echt gaaf Alina!

Ellen zei

Prachtig zeg! Dat was vast een feest om te maken. En zo leuk dat Alessia er zo ontzettend blij mee is. Natuurlijk kon ze niet wachten tot 8 maart met het openmaken van een envelop die bij jou vandaan komt. Snap ik helemaal :)

cards2love zei

Wat een geweldig mooi album, ik kan mij voorstellen dat ze niet kon wachten om het pakje open te maken! Echt súper mooi, en hier zal ze nog lang van genieten en het keer op keer doorbladeren.