Pagina's

donderdag 7 april 2016

Let's Party!Dit kaartje heb ik als voorbeeld voor mijn nichtjes in Roemenië gemaakt. Ze hebben voor hun verjaardagen de Cuttlebug gekregen en ook enkele leuke snijmallen, waaronder deze die ik op mijn kaartje heb gebruikt. Ik heb ze verteld dat ze genoeg voorbeelden op Pinterest kunnen vinden, maar ze hebben me heel lief gevraagd of ik toch een of twee voorbeelden zelf wil maken. Dit is dus een van de voorbeelden :) .
Bedankt weer voor het bezoek en de leuke reacties.
My latest card, made for my two young nieces as an example, so they can make the same card.
Thank you again for stopping by and the nice comments.
5 opmerkingen:

Bernadet zei

Hihi een echt voorbeeld is altijd mooier dan pinterest hè.
Vooral als je ook nog eens een super voorbeeld van tanta Alina krijgt;)

Irene zei

OOOOOOOOOOOOOOh wat een super cute and sweet voorbeeldkaartje! Daar gaan ze heeeeeeeeeel blij mee zijn en wat zullen ze genieten van hun CB en stansjes.......je krijgt concurrentie Alina hihi!!!

xx Irene

Ellen zei

Wat een prachtig voorbeeldkaartje! Ben heel benieuwd wat ze daar in Roemenië van gaan maken. De let's party stans is trouwens heel leuk.

Renate zei

Kei leuk kaartje!!!
En wat is er nu leuker dan het ontvangen van een voorbeeldkaartje van je grote voorbeeld.

-xies- Renate.

Mary zei

Wat een gaaf kaartje! En wat super leuk dat je nichtjes ook fröbelen. Jammer dat ze dan zover weg wonen he, anders zouden jullie nog wel eens een dagje samen kunnen fröbelen. Maar met jou prachtige voorbeeld kaartje moet het zeker lukken om er mee aan de slag te gaan.