Pagina's

donderdag 1 februari 2018

Twee kaartjes


Goede middag, lieve dames, wat heb ik mijn blog en ook jullie blogs (maar vooral kaartjes!!!!) gemist, maar het is niet anders, geen tijd meer gehad (onder andere heeft onze prinses een nieuwe slaapkamer gekregen) om te bloggen of foto's te maken van mijn kaartjes. 
Vanaf vandaag heb ik weer meer tijd en ik heb twee kaartjes om te laten zien; voor twee vriendinnen gemaakt: de ene is binnen enkele dagen jarig, de andere heeft een zware behandeling achter de rug.
Het papier heb ik weer bij de Action gekocht, niet lang geleden.
Op de eerste kaart heb ik weer de Pretty Presents Kit van Queen & Co gebruikt en Die-namics sets, op de tweede Die-namics en de Lovely Alphabet van Yvonne Creations.
Hi ladies, I'm back with two cards I've made for two dear friends.
Thank you again for stopping by and the nice comments.

5 opmerkingen:

Ellen zei

Een nieuwe slaapkamer voor jullie prinses?! Wat zal ze daar blij mee zijn. En ja, zoiets kost veel tijd, maar is ook wel erg leuk om te doen. Gezellig dat je weer blogtijd hebt. En wat een prachtige kaarten laat je meteen zien. Ik verbaas me er altijd over dat jij 'gewoon' papier van de Action gebruikt, zo mooi (bij jou dan ;-)). Gezellige avond!

Corrie zei

Fijn hoor om weer van je prachtige creaties te mogen genieten Alina.
Soms gaan andere dingen voor, zo is het nu eenmaal.
Je twee kaarten zijn schitterend gemaakt, mooi van kleur en prachtig papier, daar zullen de dames blij mee zijn.
Lieve groetjes,Corrie

femke zei

Heey Alina,

2 prachtige kaartjes. Krijg helemaal zin in de lente met dit bloemetjes papier wat ik trouwens nog niet ben tegengekomen. Het hobbypad van action hier is meestal een puinhoop vooral bij de papierblokjes.

groetjes Femke

Marja Sch zei

Wat een geweldig lieve kaarten. Ik krijg er helemaal zin in het voorjaar van. We krijgen eerst nog een weekje vorst denk ik. Mooi papier hoor. Groetjes Marja

Bernadet zei

Prachtige kaartjes Alina!
Al blijf ik je stempelkaartjes toch wel n bietje missen;)
Zal stefanie vast blij zijn met d'r nieuwe kamer!