Pagina's

maandag 10 september 2018

Again...For You!


En ik doe mee met de 2018 Card Design Superstar van My Favorite Things, dus dit doosje opnieuw gemaakt, alleen met materialen van MFT. 
Ik weet niet of ik moet laten zien hoe ik dit gemaakt heb, maar ik heb enkele foto's met de materialen die ik heb gebruikt. Het is ook zo dat mijn collectie MFT snijmallen HUGE is; ik heb mallen die niet iedereen heeft en sommige zijn helaas ook retired, maar wie weet, kan iemand het idee gebruiken, of hebben jullie mallen die hier op lijken. De bloemen en de bladeren zijn geen probleem, maar wel die twee grote mallen: Trapezoid Treat Box en Flower Box.

Voor die mooie bloemen heb je satéprikkers nodig, strookjes papier 1,7 cm breed en dubbelzijdige plakband nodig.

Voor het doosje heb je twee keer de Trapezoid Box nodig. In het doosje heb ik kleine steentjes gedaan; die zorgen dat het doosje stabiel blijft, maar ook dat de bloemen ''op hun plek blijven'' :
 Het doosje heeft ook een ''dekseltje'' nodig, met de afmetingen 4,5cm en 11,00cm; vouw het op 1cm van elke rand en knip de hoeken eraf zoals op de foto; breng lijm aan op de randen van het mandje; ''dekseltje'' mag nu erop:


   Prik drie gaatjes in het dekseltje voor de drie bloemen. Dan de zijkanten lijmen, de bloemen voorzien van bladeren en een label eraan en dat is het eigenlijk:

Ik maak deze doosjes heel graag, altijd een leuk cadeautje om mee te nemen.
Bedankt weer voor het bezoek en de leuke reacties.I just love handmade projects with flowers, so I would like to share this ''box with flowers'', which is my entry for the My Favorite Things 2018 Card Design Superstar- Innovation Master Category.

I tried to explain, using some pictures, how I made it, so if you have in your collection the Trapezoid Treat Box and the Flower Box, any flowers and leaves (I used the Stitched Flowers and the Royal Leaves) I can assure you that you can make the project in less than 2 hours. A second one even in less than 2 hours :) !
I hope you like it.
Thank you again for stopping by and the nice comments.

Hugs, Alina7 opmerkingen:

Irene zei

Jij gaat in de prijzen vallen, dat kan niet missen en dat je collectie HUGE is dat hebben wij inmiddels allemaal likkenbaardend wel begrepen Alina!!

xx Irene

Annette zei

Beautiful!

San zei

Wauw super leuk zeg !

Nicole Vögeli zei

This is so pretty! Wow!

Colinda zei

Wat een geweldig doosje!! Super leuk idee om er "echte" bloemen mee te maken!Fijne avond,

Colinda

Aletta zei

zooooooooo.. die is mooi !!!

Rachel A. zei

Such a cute and creative design! Thanks so much for playing along at MFT Stamps!