Pagina's

donderdag 26 maart 2020

Jarig! (voor een blog vriendin)Hallo allemaal, het is lang geleden dat ik gestopt ben met bloggen, maar diegene die een Instagram account hebben weten inmiddels dat ik niet gestopt ben met mijn hobby. 

Ongeveer twee maanden geleden kwam ik, op de beurs in Den Bosch, enkele lieve dames tegen (zwaai :) ), waaronder Ingrid en Marianne van Ingridskaarten.nl (één van de ''adresjes'' waar ik mijn snijmallen bestel) en ze zeiden allemaal dat ze mijn blog nog volgen en dat ze jammer vinden dat ik niks nieuws op mijn blog plaats, want zij hebben geen Instagram accounts.
 Ik kreeg ook e-mails van twee blog volgers (bedankt Jannie en Annemiek voor jullie lieve woorden!), die al bezorgd zijn. 
Alles is goed hier, gelukkig, en ik kan alleen maar hopen dat het zo zal blijven.

Ik ben dus nog altijd bezig met mijn hobby, ook omdat ik bijna wekelijks kaarten maak voor zieke kinderen, maar ook voor de lieve mensen in mijn leven.

 Om te beginnen, het kaartje dat ik voor Femke heb gemaakt toen ze jarig was. Mallen van Crealies en By Lene (besteld in Nederland, niet in China). En papier van Maja Design, gekocht op de beurs. 
Zelf zal ik altijd de lieve winkeliers in Nederland blijven steunen. Ik zou niet 2 of 3 maanden kunnen wachten op een snijmal die ik graag wil gebruiken en bovendien ook gejat is (en dan heb ik alles gezegd; ik kijk 1-2 keer per week op Aliexpress -doen we allemaal- en ik kan niet geloven hoeveel bestellingen naar Nederland komen). Heb ik geen geld voor 4-5 setjes mallen? Dan bestel ik maar twee, de rest gaat op mijn wenslijst. 
Ik hoop dat jullie mijn kaartje leuk vinden.

Ik ben eigenlijk heel verdrietig dat ik in deze tijden helemaal niks voor mijn ouders in Roemenië kan betekenen en we zijn allemaal bewust van het feit dat het een tijdje nog zal duren tot we elkaar weer zien. Ik ben wel dankbaar dat ik ze stemmen nog kan horen, want we praten natuurlijk bijna dagelijks, maar het is anders; ik had al in april een korte vakantie gepland, het gaat natuurlijk niet door.
Liefs van mij, tot snel, zorg goed voor jezelf en bedankt voor het bezoek.

5 opmerkingen:

Trudy zei

Heel mooi kaartje en ik ben blij dat je weer terug bent in blogland. Ik vroeg me ook al af waar je was!
Groetjes Trudy

Chantal zei

Een hele mooie kaart. Erg fijn dat je weer iets op je blog plaatst. Ook ik bezit geen instagram. Dus ben weer blij met je blogbericht.
Groetjes, Chantal S

Marjolein zei

Hoi Alina,

Wat leuk dat je weer een blogbericht plaatst! Ik heb ook geen Instagram en heb je kaarten wel gemist. Deze is ook weer superleuk!

Groeten Marjolein

JanniedenButter zei

Wat fijn dat je er weer bent Aline !!
Ik heb je echt gemist , en ben nu blij
dat je weer wat laat zien op je blog.
Je kaart is erg mooi , een leuke mal.
Ik heb ook geen Instagram ,jammer hoor.
Liefs van Jannie

JanniedenButter zei

Heel fijn dat je weer wat laat zien Aline.Leuke kaart weer,heel gezellig
Ik kan ook niet op Instagram kijken.
We hebben je erg gemist op je blog.
Het is een moeilijke tijd ,ook voor jou.Hopelijk mag er een eind aan komen.
Liefs Jannie