Pagina's

donderdag 31 december 2020

Hugs!

 

Even snel nog een bericht.

Bedankt voor de lieve reacties; alvast fijne jaarwisseling en een heel goed en gezond, heel gezond, super gezond (is dit goed Nederlands :) ? ) 2021!

Ik hoop volgend jaar mijn ouders een echte knuffel en kus te kunnen geven, niet alleen via een telefoonverbinding. Dit jaar was voor mij heel zwaar en voor het eerst in 20 jaar heb ik heel veel spijt gehad dat ik mijn geboorteland heb verlaten. Ik heb zo veel en zo vaak moeten huilen. Ik ben misschien de enige mens op aarde die niet om de toiletpapier grapjes kon lachen. Nee, niks voor mij, maar ik ben een apart geval, dat weet ik.

Het was niet anders dit jaar. Gelukkig had ik mijn hobby. Het heeft geholpen, net zoals jaren geleden, toen ik ernstig ziek was. Ik heb veel kaartjes gemaakt, ook op bestelling; mijn volgers op Instagram kennen ze allemaal, maar mijn blogvolgers nog niet, dus bij deze:


Nogmaals bedankt voor het bezoek en blijf gezond!

Hugs, Alina

5 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie kaarten Alina en fijn dat je in dit zware jaar toch wat afleiding in je hobby kon vinden. Ik ben weg van die leuke pinguïn-kaart, zo lief. Ik hoop met je mee dat je komend jaar weer echte knuffels aan je familie kan geven.
Fijne jaarwisseling en een mooi en vooral gezond 2021 gewenst.
Lieve groetjes Miranda

femke zei

Heey Alina,

dat zijn weer een prachtige serie kerstkaarten geworden!!! Vorig jaar was inderdaad niet makkelijk maar gelukkig hebben we deze geweldige kaartenhobby. Ik hoop dat 2021 een beter en gezonder jaar brengt met veel grote en kleine geluksmomenten.

Knutselgroetjes Femke.

Trudy zei

Wat zijn je kaartjes allemaal prachtig zowel in deze als je vorige post! Ik had je al gemist. Ik wens je heel veel sterkte toe en hopelijk kun je snel weer naar je geboorteland reizen.
De beste wensen voor het nieuwe jaar, groetjes Trudy

Colinda zei

Wat een ontzettend leuke kaartjes allemaal!
Ga heel hard met je mee hopen dat we weer kunnen knuffelen.
De beste wensen voor 2021,
Colinda

JanniedenButter zei

Wat verdrietig dat je niet naar je ouders kon gaan.
Ik begrijp dat het dit jaar heel moeilijk was Alina!
Hoop zo voor jou dat het dit jaar wel kan,spannend hoor!
Maar je kan gelukkig nog heel leuke kaarten maken ,super!
De beste wensen voor het nieuwe jaarm en veel sterkte hoor.
Groetjes Jannie