Pagina's

maandag 22 februari 2021

3 x XOXO

 Niet echt ''mijn ding'' de slimline kaarten om ze zelf te maken (maaaaaar ik ben wel dol op die twee die ik van hobbyvriendinnen heb gekregen - nogmaals bedankt Femke en Cornelie :) !), ik heb snijmallen besteld, dan verkocht, toch iets gemaakt, en nu weet ik wat me irriteert: ik heb alleen een Cuttlebug, niet zo handig met die langere snijmallen, helaas.
Papier van Photoplay Paper (ook de leuke die-cuts met vogeltjes zitten erbij) en de envelopjes van Marianne Design gebruikt.

Een fijne dag en groetjes. En bedankt voor het bezoek.


8 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Vooral door blijven gaan hoor want ik vind ze superleuk met al die laagjes! Ook je niet-slimline kaartje is een beauty.

Irene zei

Ik heb er niét 1 Alina! Heel lang gepiekerd of ik een stans zou kopen maar snij ze net zo lief zelf ook al heb je dan geen leuke randjes maar er kan zo veel op dat het toch wel leuk wordt! Je kaarten én papier zijn weer super!
XxIrene

Marja Sch zei

Jouw kaarten zijn toch wel schattig hoor. Ik draai de slimeline mallen maar voor driekwart door en draai hem dan om en doe het laatste stukje. Dat werkt ook prima hoor. Groetjes Marja

femke zei

Heey Alina,

wat een heerlijke postkaartje. Wat een gaaf papier en diecuts. Dat is leuke vrolijke post om te krijgen.

Jammer dat de Cuttlebug net te kort is voor de slimline(op de bigshot past die net). Tip is inderdaad om die 3/4 de te snijden en dan om te draaien maar begrijp dat het voor sommigen best lastig is (heb zelf ook nog steeds wel eens dat het dan net verschuift. Vooral als ik stanzen wil verlengen).

Groetjes Femke

Ellen zei

Supergaaf deze kaartjes en zeker de slimline...top hoor en lekker vrolijk met dat rood!
Groetjes Ellen

JanniedenButter zei

Fijn dat we weer wat kaarten zien van jou Aline!
Ze zijn weer super mooi, in vind ze prachtig.
Ook je vorige kaarten zijn geweldig leuk.
Groetjes Jannie

Femmy zei

Prachtig Alina zijn er geen langere platen los te koop voor de cuttlebug? groetjes Femmy

Cornelie zei

Heeeeeeeeel erg veel later dat ik dit lees ;-) Maar ik heb ook een Cuttlebug en daar extra lange platen voor. Al heeeeel erg lang heb ik deze, maar nu dus goed te gebruiken voor de slimline cards ;-)